Daniel Lloyd nová Ryba v BrutalFish Reacing Teame

Brutal Fish raceing team s radosťou oznamuje, že od druhého súťažného víkendu TCR EUROPE, bude Daniel súčasťou nášho teamu na zvyšných 12 pretekov. Úradujúci šampión TCR UK 2018 zasadne do auta Honda Civic TCR FK7.

Martin Ryba (majiteľ a jazdec)
“S Danielom sme sa prvýkrát stretli asi pred mesiacom, hneď od začiatku sme si sadli pracovne, ale i ľudsky. Daniel je mladý, veľmi rýchly, ambiciózny a technicky zdatný jazdec s najvyššími ambíciami. Vo farbách BrutalFish mu budeme pripravovať druhú Hondu TCR, ktorú si prenajmeme do konca sezóny z JAS Motorsport. BrutalFish je stále relatívne nový team v súťažiach TCR, preto od spolupráce s Danielom očakávame, že nás posunie ďalej profesionálne, ale aj športovo a že dokážeme naplno využiť Danielov potenciál. Pre mňa ako vekom staršieho, ale skúsenosťami stále začínajúceho jazdca, je spolupráca s Danielom super príležitosť ako sa zlepšiť a možno aj trochu zrýchliť:))  V neposlednom rade chcem podotknúť, že tak ako nás všetci v paddocku poznajú, dôležité je, že pán Lloyd spĺňa všetky požiadavky BFRT týkajúce sa zábavy a životného štýlu…”

Daniel Lloyd (jazdec)
“Veľmi sa teším, že som sa stal súčasťou BrutalFish racing Team!!! S Martinom a s celým teamom sme začali spolupracovať asi pred mesiacom. Od začiatku roku 2019 som dúfal, že sa mi podari získať miesto v TCR EUROPE, ako ďaľši dôležitý krok v mojej kariére. Hneď od prvého preteku chcem útočiť na pozície v top 5, na to si ma nakoniec BFRT vybralo. V teame je skvelá partia a nálada, je to taká veľmi veselá rodina. A majú najlepšie raňajky v celom paddock:))) “


BFRT uzavrel dohodu s Danielom Lloydom počas predošlého závodného víkendu na Hungaroringu. Takže odteraz budeme po zvyšok celej sezóny (12 pretekov) nasadzovať dve závodné autá. Tento fakt nám pomôže ešte viac rozšíriť našu spoluprácu s JAS MOTORSPORTS a zároveň nás to dostane aj trochu pod výsledkový tlak.


7.5.2019