Začiatok sezóny 2019 je tu!

Rok 2018 je definitívne za nami a dovoľte aby som Vám všetkým touto cestou zaprial veľa pohody, úspechov a predovšetkým zdravia do nadchádzajúceho roka 2019. Aby bol ešte krajší, lepší a predovšetkým úspešnejší ako ten minulý. 

Zároveň Vás všetkých s veľkou radosťou chcem informovať, že BRUTAL FISH RACING TEAM oficiálne začína aj novú sezónu 2019. Tím zostal pohromade ako počas minulej sezóny a tak by malo všetko fungovať minimálne tak dobre ako v poslednom období. Ako ste si určite všimli z nášho Instagramu a Facebooku, síce jedinou ale o to významnejšou zmenou bol prírastok do rodiny závodných áut. Nová HONDA CIVIC TCR TYPE R je doma a má za sebou aj prvé testovania. Pocit z nového auta je vynikajúci a veríme, že Martina to poženie o to rýchlejšie dopredu. 

Kažodpádne ale ako je už uvedené... SEZÓNA 2019 SA PRÁVE ZAČÍNA!!! Už o necelých 12 dní sa Martin spolu s tímom zúčastní na pretekoch v ďalekej ázijskej Malajzii - TCR MALAYSIA 2019. Bude to opäť nová skúsenosť v zahraničí a hlavne nová konkurencia a trať. Okruh Sepang je svetovo známy a netreba Vám ho určite predstavovať. Martin sa aj počas voľna venoval detailom a ladil či fyzickú alebo psychickú formu. Uvidíme ako sa to ukáže na okruhu. Jazdiť bude ešte na svojom VW Golf GTI TCR, ktorý dokonale slúžil aj minulú sezónu, takže auto bude určite pripravené. Pedro s Čirim pod dohľadom Andyho sa o to určite postarali :)

TCR Malaysia je pretek pozostávajúci z niekoľkých kôl. Prvý pretek (1. a 2. kolo) sa uskutoční 19. januara 2019. O necelý týžden je na programe druhý pretek (3. a 4. kolo). No a aby toho nebolo málo, tak v druhej polovici februára je na programe ešte záverečné tretie podujatie (5. a 6 kolo)

Jazdenia teda bude viac než dosť a veríme, že úvod sezóny zastihne Martina v dobrej forme a rovnako dobre bude "šlapať" aj celý tím. Nesmierne sa už všetci tešíme na prvé zelené svetlá. Nezabúdajte sledovať Instagram a Facebook. Budeme priebežne informovať, už teraz tam nájdete novinky a fotky.