Brutal Fish Racing Team v roku 2020 nasadí 3 autá v ramci šampionátu TCR EUROPE

Slovenský Brutal Fish Racing team sa v roku 2020 už po tretíkrát zúčastní šampionátu TCR EUROPE, tento rok však nasadí 3 závodné špeciály.

Martin Ryba šéf teamu:
“Ako sme sľúbili na konci minulého ročníka, tak rozšírime tento rok naše pôsobenie o tretie zákaznícke auto. Sme presvedčení, že po dvoch sezónach v TCR EUROPE máme dostatok skúseností a silné zázemie na to, aby sme dokázali úspešne prevádzkovať 3 auta počas celej sezóny.
Sme veľmi radi, že sa nám podarilo predĺžiť našu skvelú spoluprácu s Danielom Lloydom. Ukázalo sa, že Daniel bol naozaj rýchly keď sa mu v roku 2019 podarili dve prvé a dve tretie miesta. Stal sa skvelou sučasťou našej veselej Brutalfish rodiny a my sme mohli naplno využiť jeho bohaté jazdecké skúsenosti v prospech našeho teamu. Našim jednoznačným cieľom je Danielovo celkové víťazstvo v TCR EUROPE 2020.”

Daniel: “Som nesmierne šťastný, že môžem pokračovať s Brutal Fish racing team ďalšiu sezónu. Cítim veľkú podporu celého teamu a fakt že sme sa dokázali dohodnúť na spolupráci takto skoro pred začiatkom sezóny je pre mňa extrémne dôležitý, aby som sa mohol čo najlepšie pripraviť na nový ročník. Mám iba jeden cieľ a to je celkové víťazstvo. Je za mnou skvelý team, mám super auto tak poďme na to.“

Druhým jazdcom bude šéf teamu Martin Ryba, ktorému sa v minulej sezóne podarilo získať prvé body do celkového hodnotenia.

Martin: “Minulú sezónu som si naozaj užil aj napriek dvom ranám na Redbulringu a v Monze, Dúfam, že sa mi znova podarí posunúť sa vpred v celkovm hodnotení. TCR EUROPE je skvelý šampionát, konkurencia bude silná, určite uvidíme veľa super jazdcov. Teším sa na štart v máji na legendárnom SPA.

Meno tretieho jazdca prezradíme v blízkej budúcnosti. Hľadáme mladého rýchleho jazdca s cieľom vyhrať aj celkové hodnotenie teamov.”

Spolupráca s Hondou a s JAS Motorsport pokračuje
Martin: “Myslim, že sa nám podarilo vybudovať skvelý vzťah s JAS motorsport už od prvého dňa našej spolupráce. Autá fungovali perfektne celú sezónu, ako aj všetci ľudia v JASe. Honda bude jednoznačne jedno z najsilnejších áut v TCR sériach po celom svete.”

Team začne predsezónne testovanie v marci. Šampionát TCR EUROPE štartuje v máji 2020 v SPA.